't Leijpark Tilburg

Pendelbussen:

Er worden op grote schaal pendelbussen ingezet vanaf Tilburg Centraal Station naar ‘T Leijpark. De bussen rijden vanaf 12.00 tot 18.00 heen naar het evenement en vanaf 20.00 tot 00.30 gaan de bussen weer terug. We hebben later op de avond extra bussen ingezet om jullie snel van het terrein naar het station te krijgen. Dagkaarten voor de dienst zijn in de bus te koop en zijn de gehele dag geldig, de prijs hiervan is €10,-. De opstap plaats is middels aanwezige bebording makkelijk te vinden, let dus op de signing!! In de voorverkoop kost een bus dagkaart €7,50, doe hier je voordeel mee.

Let op ze zijn online te koop tot vrijdag 29 juni 10.00 uur!!! Daarna zijn tickets verkrijgbaar in de bus zelf

Voorverkoop bus dagticket, vanaf centraal station €7,50

De opstap plaats is bij Halte A, dit is de eerste halte waar de reguliere stadsbussen staan. Je loopt er dus zo tegenaan, deze is speciaal voor ons gereserveerd. Zie ook de aanwezige signing

Auto:

Toets ‘leijpark’ of ringbaan zuid in je navigatie, volg de aanwezige signing. Parkeren kan bij de Nieuwe Stappegoor, een garage, die kost 1 euro voor de gehele dag. Je kan dit lopen, maar we zetten ook een pendelbus in die je op en neer brengt voor slechts 5,- per dagkaart. De kaarten hiervoor zijn in de bus te koop. De opstap plaats is bij halte ‘Stappegoor’ en ligt direct aan de overkant.

Indien de Stappegoor vol is, kan er geparkeerd worden op ’t Laar. De pendelbus zal dan de route verlengen naar ’t Laar.

De bus rijdt van 12.00 tot 18.30 heen en gaat vanaf 20.00 uur weer terug.

Parkeren is erg lastig in de buurt en er wordt streng gecontroleerd op wild parkeren. Er zijn geen aangewezen parkeerplekken!!! Indien mogelijk kom met openbaar vervoer of maak gebruik van de stappegoor met pendelbus dienst.

Kiss&Ride:

Volg de aanwezige borden. Ook touringbussen kunnen hier bezoekers afzetten, echter niet stil blijven staan.

Fiets/Scooter:

Je kan je fiets voor de ingang kwijt op de aangegeven plekken, de stalling is niet bewaakt

Openbaar vervoer:

Met trein naar station Tilburg Centraal. Buslijn 4 naar Kruisvaarderstraat of Buslijn 2, 160 naar Ringbaan-Oost
verder info op www.9292.nl te vinden

Let goed op storingen en vertragingen van de NS ivm de hitte