VERVOER

Busreizen

Gezellig én voordelig vervoer naar Back 2 the 90's ? Zorgeloos feesten met busvervoer van Partybussen.nl.Partybussen.nl verzorgt jouw busreis naar Back 2 the 90's met comfortabele touringcar, vriendelijke chauffeur én de muziek aan! Prijs varieert van € 20 tot € 33 afhankelijk van de lengte van de reis.
Boek hier jouw busreis voor Back 2 the 90's 24 september 2022

eIGEN VERVOER

Toets 'leijpark' of ringbaan zuid in je navigatie, volg de aanwezige signing. Parkeren kan, bij 't Laar toegang via de Ringbaan zuid, de gehele dag en kost 10 euro per auto (ter plekke te koop en online bij tickets). Let op de aanwezige signing in de buurt naar de parkeerplek toe (vanaf de snelweg zichtbaar). Je kan niet echt lopen naar het festival terrein, maar we zetten ook een pendelbus in die je op en neer brengt en dat kost 5 euro p.p. (in de bus te koop en online bij tickets). Let op de signing voor de juiste opstapplaats. De bus rijdt van 12.00 tot 18.30 heen en vanaf 20.00 uur terug

Fiets/Scooter: je kan je fiets voor de ingang kwijt op de aangegeven plekken, de stalling is niet bewaakt. Kiss & Ride: toets Ringbaan-Zuid in op je navigatie en volg de aanwezige borden.

Bezoekers van buiten Tilburg, neem afslag Tilburg West/Goirle op de A58.

Pendelbussen Tilburg

Er worden op grote schaal pendelbussen ingezet vanaf Tilburg Centraal Station naar 'T Leijpark.

De bussen rijden vanaf 12.00 tot 18.00 heen naar het evenement en vanaf 19.00 tot 23.00 gaan de bussen weer terug. We hebben later op de avond extra bussen ingezet om jullie snel van het terrein naar het station te krijgen.

Dagkaarten voor de dienst zijn in de bus te koop en zijn de gehele dag geldig. De opstap plaats is middels aanwezige bebording makkelijk te vinden, let dus op de signing!

De dagkaart kost € 10,- Scoor hem nu online met €1,- korting bij tickets. De online tickets zijn te koop tot vrijdag 2 juli 12:00 uur.