Informatie

Hier vind je alle info over Back 2 the 90's. Locatie, vervoer, datum en natuurlijk de FAQ.

divider

Tickets

Vragen over tickets

De ticketverkoop van Back 2 the 90's verloopt via Eventbrite. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@back2the90.nl

VIP Tickets

Als Vip naar Back 2 the 90's? Wil jij met je vrienden, vriendinnen of met je geliefde genieten van Back 2 the 90's in een luxe setting?

Boek dan het VIP arrangement en je beleeft deze avond als een echte VIP.

Entree op een speciaal ingericht Vip dek, drank en hapjes zijn inbegrepen en je beschikt zelfs over een eigen toiletarea.

Munten ticket

Wil je niet in de rij staan om munten te kopen?

Koop de munten online en haal ze op bij de infobalie. Je kan ze gebruiken voor eten & drinken.

Ticketverkoop via derden

We raden je aan om alleen tickets voor Back 2 the 90's te bestellen via onze eigen website www.back2the90s.nl, onze facebook eventpagina, via onze ticketverkoper Eventbrite, of onze partners Partybussen.nl of mijnconcert.nl

Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Tevens zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de website.

Premium Ticket

Met het premium ticket krijg je:

  • fastlane, een aparte ingang zodat je niet hoeft te wachten om binnen te komen.
  • een toiletbandje waarmee je de hele avond naar het toilet kan.

Algemene info

Datum

Back 2 the 90's vindt plaats op

  • zaterdag 5 september 2020 van 20:00 - 04:00 uur
  • zaterdag 27 februari 2021 van 20:00 - 04:00 uur
  • zaterdag 3 juli 2021 van 13:00 tot 00:00 uur

*indoor mag je tot 02:00 uur naar binnen; outdoor tot 22:00 uur

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd is 18+ (ID kaart verplicht).

Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd.

Timetable

Je kan de timetable op verschillende plekken vinden:

Plattegrond

Je vindt de plattegrond op de gratis Woov app, kan hem hier downloaden

Deodorant

Deodorant is vanwege veiligheidsreden niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Kleine deorollers zijn wel toegestaan.

Gevonden voorwerpen

Ben je tijdens Back 2 the 90's waardevolle spullen verloren? Alle gevonden voorwerpen gaan tijdens het evenement naar de infobalie, kom je er na het evenement achter, stuur dan een mailtje naar info@back2the90s.nl

Legitimatie

De minimumleeftijd om Back 2 the 90's te bezoeken is 18 jaar.

Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt om het feest te missen.

Je rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart geven je toegang. Een foto, kopie of screenshot helaas niet!

Professionele fotoapparatuur

Wil je jouw Back 2 the 90's ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem!

Kleine camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #back2the90s.nl

Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@back2the90s.nl

Hotel overnachting

Wil je dicht bij Back 2 the 90's overnachten? Onze partner mijnconcert.nl garandeert dat je altijd de laagste prijs voor hotels, hostels en B&B's dicht bij AHOY in Rotterdam vindt.

Vind hier je hotel voor 5 september 2020

Vind hier je hotel voor 27 februari 2021 (binnenkort online)

Vind hier je hotel voor 3 juli 2021 (binnenkort online)

Ik voel mij niet lekker

Geniet van Back 2 the 90's, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geeft dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: celebratesafe.nl

Informatie over Back 2 the 90's 5 september 2020

Net zoals jullie keken wij enorm uit naar zaterdag 5 september. Het was aftellen naar een groot feest in Ahoy Rotterdam, waarin we met z’n allen konden dansen en meezingen met beste acts van de jaren 90. Een avond waarop we lekker konden gaan genieten.

Helaas hebben wij het moeilijke besluit moeten nemen deze editie van Back 2 The 90’s niet door te laten gaan. Vanwege de 1,5 meter maatregelen rondom het COVID-19 (corona) virus kunnen we jullie niet de sfeer, danspasjes, vrijheid en vooral het feest geven waarvoor je een ticket hebt gekocht. We weten ook niet wanneer de maatregelen worden versoepeld óf aangescherpt worden, waardoor het altijd onzeker zou blijven of deze editie van Back 2 The 90’s door zou kunnen gaan.

Je kan jouw ticket kosteloos omzetten naar de editie van Back 2 The 90’s 27 februari 2021, je heb vrijdag 17-07-2020 een email vanuit jouw ticketverkoper gekregen hoe dat werkt, check ook je spam. Als je geen mail hebt ontvangen, neem dan contact op met ons via info@back2the90s.nl

We hopen jullie weer snel te kunnen zien, en er een groot feest van te maken. Zorg goed voor jezelf en anderen, we hopen op jullie begrip en vertrouwen.

Back 2 The 90’s

Kluisjes

Je kan je jas/spullen opbergen in een kluisje, ze zijn ook nu al te reserveren. Kijk bij tickets voor meer informatie.

De Afmetingen van de kluisjes zijn: 40 cm diep, 24 cm hoog en 30 cm breed. Een kluisje kost € 8 huur en je moet € 5 borg betalen voor de sleutel, de borg krijg je weer terug als je de sleutel weer inlevert.

Pinnen

Er is op Back 2 the 90's geen pinautomaat aanwezig. Je kan wel munten kopen met contant geld of door met pin te betalen. Contant geld is wel sneller.

Selfiesticks

Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je aan om geen selfiestick mee te nemen, bij de entree worden selfiesticks in beslag genomen.

Lichamelijke beperking?

Het is een sta evenement, Ahoy is goed begaanbaar voor mindervaliden, we hebben ook een speciaal minder validentoilet, maar er zijn geen speciale rolstoelvakken of zitplaatsen.

Rookbeleid

Roken is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde rookarea’s, deze area’s zijn buiten, het is niet toegestaan om binnen te roken.

Er wordt streng gecontroleerd en overtreders moeten we helaas naar huis sturen, dat zou zonde zijn!

Oordoppen

We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Back 2 the 90's nog lekker naar muziek kan luisteren zonder ruis.

Op Back 2 the 90's zijn ook verschillende soorten Alpine oordoppen verkrijgbaar.

Ahoy verlaten?

Wanneer je Ahoy verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen.

Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers van de beveiliging na of dit het geval is. En verder adviseren wij vooral om binnen te blijven.

Medicatie

Wanneer je tijdens Back 2 the 90's gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee.

Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van jouw doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan.

Indien nodig kan de medicatie opgeslagen worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging ingenomen worden.

Vervoer

OV

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein.

Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer.

Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Wil je met het OV naar Ahoy Rotterdam klik dan hier om je reis te plannen.

Eigen vervoer

Voor een routebeschrijving naar Ahoy kantoor, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P1, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P2 en P3, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P4, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P5, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P6, klik hier.

Uiteraard is Ahoy Rotterdam ook prima bereikbaar per fiets. Op het voorterrein kunt u uw fiets (onbewaakt) stallen in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Busreizen

Gezellig én voordelig vervoer naar Back 2 the 90's ? Zorgeloos feesten met busvervoer van Partybussen.nl.

Partybussen.nl verzorgt jouw busreis naar Back 2 the 90's met comfortabele touringcar, vriendelijke chauffeur én de muziek aan! Prijs varieert van € 20 tot € 33 afhankelijk van de lengte van de reis.

Boek hier jouw busreis voor Back 2 the 90's 5 september 2020

Boek hier jouw busreis voor Back 2 the 90's 27 februari 2021

Boek hier jouw busreis voor Back 2 the 90's Outdoor 3 juli 2021

Taxi

Ahoy beschikt over een taxistandplaats waar na evenementen voldoende taxi’s staan om u weer veilig naar huis te brengen.

Let er bij het kiezen van een taxi wel op of deze is aangesloten bij het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX). Alleen dan bent u verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare taxiservice. U herkent een keurmerk taxi aan hun daklicht en zijn individueel herkenbaar aan een uniek nummer op dit daklicht.

Parkeren

Parkeren kunt u op het parkeerterrein van Ahoy voor € 18,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 45,00. Afhankelijk van het aantal bezoekers van de desbetreffende beurs en/of het evenement, betaalt u het tarief bij het oprijden van het terrein en kunt u na afloop meteen wegrijden.

Wilt u tijdens uw bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer uw parkeerplaats met parkeergarantie. Klik hier om uw parkeerkaart à € 18,- te bestellen.

Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden.

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Ahoy Rotterdam in te zien.

Antwoord niet gevonden?

Als je vragen hebt adviseren we altijd om de info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@back2the90s.nl We helpen je graag verder zodat je maximaal voorbereid bent op een onvergetelijke avond!