logo

Informatie

Hier vind je alle info over Back 2 the 90's. Locatie, vervoer, datum en natuurlijk de FAQ.

Algemene info

Wij hanteren altijd de actuele richtlijnen en maatregelen van het RIVM. We maken ruim van te voren bekend hoe dat er exact uit komt te zien.

We houden je op de hoogte via onze website, facebookpagina & instagram.

Back 2 the 90's vindt plaats op:

  • zaterdag 25 september 2021 van 20:00 - 04:00 uur (verplaatst naar 19-02-2022
  • zaterdag 19 februari 2022 van 20:00 - 04:00 uur
  • zaterdag 2 juli 2022 van 13:00 - 00:00 uur
  • zaterdag 24 september 2022 van 20:00 - 04:00 uur

*indoor mag je tot 02:00 uur naar binnen; outdoor tot 22:00 uur

Je kan je jas/spullen opbergen in een kluisje, ze zijn ook nu al te reserveren. Kijk bij tickets voor meer informatie.

De Afmetingen van de kluisjes zijn: 40 cm diep, 24 cm hoog en 30 cm breed. Een kluisje kost € 8 huur en je moet € 5 borg betalen voor de sleutel, de borg krijg je weer terug als je de sleutel weer inlevert.

Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je aan om geen selfiestick mee te nemen, bij de entree worden selfiesticks in beslag genomen.

Ben je tijdens Back 2 the 90's waardevolle spullen verloren? Alle gevonden voorwerpen gaan tijdens het evenement naar de infobalie, kom je er na het evenement achter, stuur dan een mailtje naar info@back2the90s.nl

De minimumleeftijd om Back 2 the 90's te bezoeken is 18 jaar.

Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt om het feest te missen.

Je rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart geven je toegang. Een foto, kopie of screenshot helaas niet!

Wil je jouw Back 2 the 90's ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem!

Kleine camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #back2the90s.nl

Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@back2the90s.nl

Wanneer je tijdens Back 2 the 90's gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee.

Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van jouw doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan.

Indien nodig kan de medicatie opgeslagen worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging ingenomen worden.

Beste Back 2 the 90's bezoeker,

Op 14 september 2021 heeft de overheid bekend gemaakt welke maatregelen er gelden voor indoor evenementen. Evenementen mogen plaatsvinden tot 00:00 uur met 75% van de capaciteit, hierdoor kunnen we je niet de sfeer en het feest geven waarvoor je een ticket hebt gekocht. 

We verplaatsen Back 2 the 90's daarom naar zaterdag 19 februari 2022, jouw ticket(s) blijven geldig voor Back 2 the 90's 19 februari 2022 in Rotterdam Ahoy, je hoeft hier niets voor te doen.

Back 2 the 90's

De minimumleeftijd is 18+ (ID kaart verplicht).

Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd.

Er is op Back 2 the 90's geen pinautomaat aanwezig. Je kan wel munten kopen met contant geld of door met pin te betalen. Contant geld is wel sneller.

Deodorant is vanwege veiligheidsreden niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Kleine deorollers zijn wel toegestaan.

Roken is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde rookarea’s, deze area’s zijn buiten, het is niet toegestaan om binnen te roken.

Er wordt streng gecontroleerd en overtreders moeten we helaas naar huis sturen, dat zou zonde zijn!

We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Back 2 the 90's nog lekker naar muziek kan luisteren zonder ruis.

Op Back 2 the 90's zijn ook verschillende soorten Alpine oordoppen verkrijgbaar.

Wanneer je Rotterdam Ahoy verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen.

Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers van de beveiliging na of dit het geval is. En verder adviseren wij vooral om binnen te blijven.

Geniet van Back 2 the 90's, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geeft dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: celebratesafe.nl

Tickets

De ticketverkoop van Back 2 the 90's verloopt via Eventix (in 2020 via Eventbrite). Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@back2the90.nl

Wil je niet in de rij staan om munten te kopen?

Koop de munten online en haal ze op bij de infobalie. Je kan ze gebruiken voor eten & drinken.

Wat jammer dat je niet meer kan komen! Je kunt je tickets verkopen via Ticketswap.nl

Als Vip naar Back 2 the 90's Ahoy? Wil jij met je vrienden, vriendinnen of met je geliefde genieten van Back 2 the 90's in een luxe setting?

Boek dan het VIP arrangement en je beleeft deze avond als een echte VIP.

De voordelen van een VIP:

  • Fastlane bij de entree
  • Toegang tot het VIP deck
  • Eigen toiletarea
  • Drankjes en hapjes inbegrepen op het VIP deck

We raden je aan om alleen tickets voor Back 2 the 90's te bestellen via:

Tickets die aangekocht worden via Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Tevens zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de website.

Met het premium ticket krijg je:

  • fastlane, een aparte ingang zodat je niet hoeft te wachten om binnen te komen.
  • een toiletbandje waarmee je de hele avond naar het toilet kan.

Wat een pech! Check Ticketswap.nl voor de laatste tickets.

Vervoer

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein.

Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www. 9292.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer.

Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Wil je met het OV naar Rotterdam Ahoy klik dan hier om je reis te plannen.

Voor een routebeschrijving naar Rotterdam Ahoy kantoor, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P1, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P2 en P3, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P4, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P5, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P6, klik hier.

Uiteraard is Rotterdam Ahoy ook prima bereikbaar per fiets. Op het voorterrein kunt u uw fiets (onbewaakt) stallen in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Gezellig én voordelig vervoer naar Back 2 the 90's ? Zorgeloos feesten met busvervoer van Partybussen.nl.

Partybussen.nl verzorgt jouw busreis naar Back 2 the 90's met comfortabele touringcar, vriendelijke chauffeur én de muziek aan! Prijs varieert van € 20 tot € 33 afhankelijk van de lengte van de reis.

Boek hier jouw busreis voor Back 2 the 90's Outdoor 3 juli 2021

Boek hier jouw busreis voor Back 2 the 90's 25 september 2021

Boek hier jouw busreis voor Back 2 the 90's 19 februari 2022

Rotterdam Ahoy beschikt over een taxistandplaats waar na evenementen voldoende taxi’s staan om u weer veilig naar huis te brengen.

Let er bij het kiezen van een taxi wel op of deze is aangesloten bij het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX). Alleen dan bent u verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare taxiservice. U herkent een keurmerk taxi aan hun daklicht en zijn individueel herkenbaar aan een uniek nummer op dit daklicht.

Parkeren kunt u op het parkeerterrein van Rotterdam Ahoy voor € 18,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 45,00. Afhankelijk van het aantal bezoekers van de desbetreffende beurs en/of het evenement, betaalt u het tarief bij het oprijden van het terrein en kunt u na afloop meteen wegrijden.

Wilt u tijdens uw bezoek aan Rotterdam Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer uw parkeerplaats met parkeergarantie. Klik hier om uw parkeerkaart à € 18,- te bestellen.

Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden.

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Rotterdam Ahoy in te zien.

Antwoord niet gevonden?

Hier vind je alle info over Back 2 the 90's. Locatie, vervoer, datum en natuurlijk de FAQ.

logo

© Copyright 2021, All Rights Reserved. General conditions of Back 2 the 90s apply to this event | Privacy statement