Eigen vervoer

Voor een routebeschrijving naar Ahoy kantoor, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P1, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P2 en P3, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P4, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P5, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P6, klik hier.

Uiteraard is Ahoy Rotterdam ook prima bereikbaar per fiets. Op het voorterrein kunt u uw fiets (onbewaakt) stallen in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Busreizen

Gezellig én voordelig vervoer naar Back 2 the 90’s ? Zorgeloos feesten met busvervoer van Partybussen.nl.

Partybussen.nl verzorgt jouw busreis naar Back 2 the 90’s met comfortabele touringcar, vriendelijke chauffeur én de muziek aan!

Ga naar de site van partybussen.nl of klik hierrr om een busticket te scoren!

Openbaar vervoer

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Wil je met het OV naar Ahoy Rotterdam klik dan hier om je reis te plannen.

Parkeren

Parkeren kunt u op het parkeerterrein van Ahoy parkeren voor € 13,50 – € 17,50 per auto. Het tarief voor touringcars is € 47,50. Afhankelijk van het aantal bezoekers van de desbetreffende beurs en/of het evenement, betaalt u het tarief bij het oprijden van het terrein en kunt u na afloop meteen wegrijden.

Wilt u tijdens uw bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op het parkeerterrein? Reserveer uw parkeerplaats met parkeergarantie. Klik hier om uw parkeerkaart à € 18,- te bestellen.

Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden.

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Ahoy Rotterdam in te zien.

Taxi

Ahoy beschikt over een taxistandplaats waar na evenementen voldoende taxi’s staan om u weer veilig naar huis te brengen.
Let er bij het kiezen van een taxi wel op of deze is aangesloten bij het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX). Alleen dan bent u verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare taxiservice. U herkent een keurmerk taxi aan hun daklicht en zijn individueel herkenbaar aan een uniek nummer op dit daklicht.

Vliegtuig

Ook voor uw buitenlandse relaties is Ahoy een gunstige ontmoetingsplek. Via Schiphol Amsterdam Airport en verder met de taxi of de trein; met ongeveer een uurtje zijn ze bij Ahoy. Daarnaast is Rotterdam The Hague Airport uiteraard een goede optie, gezien de frequente verbindingen met Londen en andere Europese (hoofd)steden.

Route ’t Leijpark Tilburg

Pendelbussen:

Er worden op grote schaal pendelbussen ingezet vanaf Tilburg Centraal Station naar ‘T Leijpark. De bussen rijden vanaf 12.00 tot 18.00 heen naar het evenement en vanaf 19.00 tot 23.00 gaan de bussen weer terug. We hebben later op de avond extra bussen ingezet om jullie snel van het terrein naar het station te krijgen. Dagkaarten voor de dienst zijn in de bus te koop en zijn de gehele dag geldig. De opstap plaats is middels aanwezige bebording makkelijk te vinden, let dus op de signing!! De dagkaart kost een tientje, maar in de voorverkoop € 9,00.

Koop hier je busticket

Online tickets zijn te koop tot vrijdag 4 juli 15.00 uur.

De opstap plaats is direct als je het station uitloopt naar links, dit is de plek tegenover de stations taxi’s. Je loopt er dus zo tegenaan, deze is speciaal voor ons gereserveerd. Zie ook de aanwezige signing

Auto:

Toets ‘leijpark’ of ringbaan zuid in je navigatie, volg de aanwezige signing. Parkeren kan, bij ’t Laar , de gehele dag en kost 10 euro per auto (ter plekke te koop, online € 9,-). Let op de aanwezige signing in de buurt naar de parkeerplek toe (vanaf de snelweg zichtbaar). Je kan niet echt lopen naar het festival terrein, maar we zetten ook een pendelbus in die je op en neer brengt en dat kost 5 euro p.p. (in de bus te koop).  Let op de signing voor de juiste opstapplaats.

Koop hier je parkeer/busticket

De bus rijdt van 12.00 tot 18.30 heen en vanaf 20.00 terug

-Bezoekers van buiten Tilburg, neem afslag Tilburg West/Goirle op de A58!!

-Kiss&Ride volg da aanwezige borden

Fiets/Scooter:

-Je kan je fiets voor de ingang kwijt op de aangegeven plekken, de stalling is niet bewaakt

Openbaar vervoer

-Met trein naar station Tilburg Centraal. Buslijn 4 naar Kruisvaarderstraat of Buslijn 2, 160 naar Ringbaan-Oost

verder info op www.9292.nl te vinden